Σχετικα με την MPM OIL

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΑΙΛΟΕΙΔΩΝ MPM. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η MPM ιδρύθηκε στην Ολλανδία και παρέμεινε μια πραγματικά εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα των λιπαντικών και υγρών για πάνω από 25 χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή, κάναμε ένα υπέροχο ταξίδι στη δημιουργία ανάπτυξης και αριστείας μαζί με τους ανά τον κόσμο πελάτες μας, τους προμηθευτές και το εξαίρετο προσωπικό μας. Ο στόχος μας, από την αρχή, ήταν να είμαστε ο πληρέστερος προμηθευτής κάλυψης όλων των αναγκών σε λιπαντικά και υγρά των σύγχρονων στόλων αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο με εγκεκριμένα από ΠΠΕ (ΟΕΜ) προϊόντα. Σήμερα, είμαστε περήφανοι που πραγματοποιήσαμε αυτό το δύσκολο έργο. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες με μια μοναδική σειρά προϊόντων εγκεκριμένων από ΠΠΕ (OEM) με πάνω από 350 διαφορετικά λιπαντικά και ειδικά υγρά.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

Το 1990, προβλέψαμε την αυξανόμενη ανάγκη για πιο διαφοροποιημένο και εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο λιπαντικών και υγρών για αυτοκίνητα, φορτηγά και βαρέα οχήματα. Συγκριτικά, λιγότερα από 10 διαφορετικά προϊόντα ήταν απαραίτητα για την ικανοποίηση των υποχρεωτικών προδιαγραφών των κατασκευαστών αυτοκινήτων το 1995. Σήμερα οι κατασκευαστές αυτοκινήτων απαιτούν σχεδόν 100 διαφορετικά εξουσιοδοτημένα προϊόντα για να διατηρήσουν τη συνεχώς αυξανόμενη πολυπλοκότητα του κινητήρα, προκειμένου να ανταποκριθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και φυσικά να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του κινητήρα.

Ο επιχειρηματικός στόχος της MPM είναι διαφανής: να καλύπτει πλήρως τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για όλα τα λιπαντικά και υγρά για σύγχρονους στόλους αυτοκινήτων ανά τον κόσμο μόνο με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα από ΠΠΕ (OEM). Η στρατηγική μας είναι να επικεντρωθούμε στην ικανοποίηση των συνεχών και αυξανόμενων απαιτήσεων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΞΙΑ

Ο πελάτης έχει πάντα την πρώτη θέση - στο μυαλό και την καρδιά μας. Παρέχουμε μια σειρά προϊόντων που καλύπτει πάνω από το 99% των απαιτούμενων λιπαντικών και υγρών για τη συντήρηση των στόλων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Παρέχουμε μόνο πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα από ΠΠΕ (OEM). Προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία και παγκόσμια τεχνική προσωπική υποστήριξη. Λειτουργούμε από τις υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή μεταξύ Αμβέρσας και Ρότερνταμ για εύκολες και οικονομικές αποστολές σε όλον τον κόσμο. Σκεφτόμαστε παγκόσμια αλλά ενεργούμε ως τοπικοί επιχειρηματίες.

ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ MPM.

κλειστό